Uneix-te a la campanya “Ponlefreno”.

      Aquesta campanya que molts ja heu vist a la televisió, proposa recol·locar els radars de tràfic, als punts negres de les nostres carreteres, (llocs on la taxa d’accidents es especialment elevada).

      Des de Valldigna Accessible creiem que es una bona forma d’evitar els accidents de tràfic, que son una de les primeres causes, per la qual els més joves de la nostra societat, acaben sofrint alguna classe de paraplegia, i per tant hagen d’emprar una cadira de rodes de per vida, sofrint una diversitat funcional, que pot ser evitada en moltes ocasions, si aquesta campanya te èxit.

      Per tal de recolzar-la, sols heu de facilitar les vostres dades, i un correu personal per signar i evitar aquesta situació, que desgraciadament avui es tan habitual. L’enllaç on podeu signar es el següent:

            http://www.antena3.com/ponlefreno/radares/

Deixa un comentari