Fes-te soci!

Com fer-se soci?  

Per fer-se soci de la nostra associació, sols cal baixar el següent document: Fes-te soci!“, que està disponible en format “pdf” i remetre’l a la següent adreça:

 Associació Valldigna Accessible
C/ La barca (Sequers), 146
Tavernes de la Valldigna
CP 46760 València

O bé, si disposa de l’opció d’escanejar el document una vegada emplenat, enviar-lo al correu electrònic de la nostra associació, valldigna.accessible@gmail.com, posant al camp “Asumpte” del correu electrònic; Inscripció d’un nou soci.

Per a baixar el document Fes-te soci!“, hi han dos opcions:

 1. Prèmer el botó dret del ratolí sobre “Fes-te soci!“, i triar l’opció “Guardar Destino Como…”.
 2. Una vegada obert el document, emprar l’opció guardar del visor de documents “pdf”.

Quant costa fer-se soci? 

 • La quota anual es de 0,00 €/any.

 • Fem la nostra tasca sense demanar cap quota als nostres associats, ni demanar diners a cap entitat pública tant de l’Estat Espanyol com de la Comunitat Valenciana.

 • Sols acceptem donatius d’entitats privades, justificant prèviament per a que s’empraran els diners rebuts mitjançant una memòria de les activitats que es duran a terme.

Qui es pot fer soci?

 • Qualsevol persona major d’edat, resident a la Comunitat Valenciana, sense que siga  necessari que tinga cap mena de diversitat funcional; motora, sensitiva o psicològica ja siga temporal o permanent. Solament ha de compartir els nostres objectius:

  1. Vetllar per la correcta aplicació de la legislació en matèria d’accessibilitat.

  2. Facilitar, a través dels mitjans adequats, la informació i orientació necessària per a la plena integració social de les persones amb mobilitat reduïda a causa d’algun tipus de discapacitació física, psíquica o sensorial, ja siga permanent o temporal.

  3. Contribuir a la mentalització de la societat sobre la integració plena de les persones amb mobilitat reduïda i, realitzar les activitats necessàries a fi de millorar la seua qualitat de vida.

  4. Participar en tots els consells sectorials relacionats amb els objectius d’aquesta associació.

  5. Recopilar i difondre documentació d’interès per als associats.

  6. Col·laborar amb altres associacions amb fins anàlegs als d’aquesta associació.

Quin es el valor de fer-me soci? 

 • Actualment ja contem amb més de 1.500 associats. Cada individu pot i ha de reclamar els seus drets, amb els coneguts fulls de reclamacions a disposició de tothom a qualsevol establiment.

 • Un escrit fet per una associació, que a més te repercussió als medis de comunicació, es mes efectiu i d’altra banda es concreten les formes d’actuar davant els problemes que ens podem trobar en el dia a dia.

 • L’Associació difon, mitjançant correu electrònic, totes aquelles notícies d’interès per al nostre col·lectiu, sempre protegint les dades personals dels nostres associats segons mana la LOPD.

Deixa un comentari