TAULA REDONA ‘LA CIÈNCIA I LA INNOVACIÓ DES DE I PER A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

Estimats/des amics/gues:

Tenim el plaer de convidar-vos, dijous 3 de maig a les 12.30 a l’Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, a la Taula Redona ‘La Ciència i la Innovació des de i per a persones amb Diversitat Funcional’, que s’emmarca en el projecte Telegrafies, trencant Barreres, finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri d’Economia i Competitivitat.

A la taula redona participaran quatre joves que estan desenvolupant activitats d’interés social o econòmic, malgrat les barreres a les quals fan front pel fet de tindre alguna discapacitat.

L’assistència a la Taula Redona està oberta a tots els públics. Podreu conéixer les experiències de superació de les persones que composen la taula, contades, segur, amb humor, i que només són una mostra de l’experiència de moltes altres.

Participaran Pilar Furió, titulada en Turisme per la Universitat de València i autora del web www.yotambienviajo.com; Blanca León, estudiant de Ciències Ambientals al Campus de Gandia de la UPV; Ismael Llorens, membre del Fòrum Vida Independent i Divertat i Marta Senent, titulada en Humanitats per la Universitat Jaume I de Castelló i directora de l’editorial ACEN.

Abans d’entrar a la taula ( a les 12.15) caldrà signar perquè cal justificar el nombre d’assistents a l’activitat.

Preguem que ens aviseu si veniu amb un grup superior a 15 persones o si algú té necessitats especials.

Esperem que us interesse l’activitat. Fins prompte!

Sandra Barrancos Gregori
Tècnica de Comunicació
Universitat Politècnica de València
Campus de Gandia
www.gandia.upv.es www.upv.es
Telèfon 679 30 96 56. Extensió 15333
http://www.facebook.com/campusdegandiaupv

Deixa un comentari