Valldigna Accessible rep noves “fotos-denúncia”

Mancances d'accessibilitat. Salva Escrihuela Espí, oct-2011

Els nostres associats ens han fet arribar una sèrie de fotografies on queden reflectides les mancances d’accessibilitat que, a dia d’avui, podem trobar a la platja de Tavernes. El més lamentable és que obres de recent construcció (2009-2010) encara tenen passos de vianants amb escalons i sense rampa.

Ens han promès que ens faran arribar un recull fotogràfic de les necessitats que encara trobem a Tavernes. No és que no siguem conscients d’elles, però ens agrada rebre les vostres denúncies sobre allò que considereu inaccessible.

Des de Valldigna Accessible ens comprometem a fer-les arribar a l’Ajuntament, per tal de que prenguen les mesures oportunes, a vore si l’accessibilitat universal deixa de ser una utopia.

Punxant sobre la foto, podreu accedir a les més de 90 fotos que hem rebut.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, quedem a la vostra disposició.
valldigna.accessible@gmail.com

Deixa un comentari