El bàsquet amb cadira de rodes present a Tavernes

 

400 persones van presenciar, ahir diumenge, el partit de bàsquet en cadira de rodes que va enfrontar a dos combinats del C.B. Rangers de València. És el quart any consecutiu que es celebra aquest partit d’exhibició, organitzat per l’associació Valldigna Accessible i el C.B. Tavernes. És l’última del les activitats programades per l’Ajuntament i que tanca les festes de Tavernes de la Valldigna.

La lectura prèvia del manifest que ja es va llegir el dia 10 de setembre, a Madrid, dins de la V Xarxa de Marxes per la Visibilitat de les persones amb diversitat funcional que convoca el Fòrum de Vida Independent, i un emotiu homenatge en memòria de Mariano Carbó, van donar pas a un magnífic espectacle esportiu que va fer vibrar als espectadors.

Més imatges, fes click ací

Deixa un comentari