El IV partit de bàsquet adaptat a Tavernes tanca les festes valleres.

L’associació Valldigna Accessible i el C.B.Tavernes tenen el plaer de convidar-vos al IV partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes, que tindrà lloc el proper diumenge, 18 de setembre a les 19:00h al pavelló d’esports de Tavernes de la Valldigna. El partit d’exhibició serà a càrrec del C.B. Rangers de València, i es l’última de les activitats programades per l’Ajuntament i que tanquen les festes de Tavernes de la Valldigna.

Aquest partit forma part de la “V Xarxa de Marxes per la Visibilitat de les Persones amb Diversitat Funcional”, que va començar el passat 10 de setembre a Madrid, i va comptar entre d’altres amb el recolzament de diverses personalitats intel•lectuals, artístiques i del món de la comunicació, que han deixat el seu suport a la pàgina web del Fòrum de Vida Independent i Divertat (http://www.forovidaindependiente.org/apoyos_V_marcha): Ana Belén, El Reno Renardo, Guillermo Fesser, Miguel Rellán, Mojinos Escozíos, Andrés Pajares, Federico Mayor Zaragoza i Xavier Bermúdez. Algunes d’elles,  com Pilar Bardem i Gema Hassen-bey, participaren a la Marxa de Madrid.

Foto: Pilar Bardem llegint el manifest de la V Marxa per la visibilitat de les persones amb diversitat funcional a Madrid (10/09/2011), amb interpretació de llengua de signes.

En acabar el partit, i com cada any, els xiquets i les xiquetes que s’apropen, podran experimentar l’emoció de practicar aquest esport, emprant les cadires dels mateixos jugadors i veient la vida des d’un altre punt de vista.

Valldigna Accessible vol dedicar aquest esdeveniment en memòria del que sigué el seu vicepresident, Mariano Carbó, el qual ens va abandonar el febrer passat. Ens ha quedat un gran buit als cors dels vallers, tot i que l’amor a l’esport i les ganes de viure que tenia no ens abandonaran mai. Descanse en pau.

Francisco Javier Chordá -  President de Valldigna Accessible i Jugador del C.B. Rangers de València
Més imatges: https://picasaweb.google.com/100957976120183920417

Deixa un comentari