IV partit d’exhibició de Bàsquet en cadira de rodes a la Valldigna

L’Associació Valldigna Accessible, organitza el “IV partit d’exhibició de Bàsquet en cadira de rodes a la Valldigna”, junt al del C.B. Rangers de València i el C.B. Tavernes, amb el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

El partit serà l’activitat que tanque les festes patronals, el diumenge 18 de Setembre a les 19:00h al pavelló d’esports de Tavernes de la Valldigna.

Els Rangers C.B. ha mantingut la “Primera Divisió d’Honor B” en la lliga nacional. En acabar el partit els xiquets que s’apropen al pavelló, podran provar les cadires de rodes que s’empren per competir a l’esport del Bàsquet en cadira de rodes.

L’activitat formarà part de la “V Xarxa de Marxes per la visibilitat de les persones amb Diversitat Funcional”  (http://www.forovidaindependiente.org/node/355) que arranca el proper dissabte 10 de setembre a Madrid, a les 18:00h, a la Plaça Jacinto Benavente en una Marxa que acabarà a Atoxa i que enguany està sent recolzada per personatges del món de la cultura, música i teatre (http://www.forovidaindependiente.org/apoyos_V_marcha)

Esteu tots convidats a participar i donar-li difusió a ambdós events. Vos esperem el proper 18/Setembre a les 19:00h al pavelló d’esports de Tavernes de la Valldigna.

Una cordial salutació,
Francisco J. Chordá – President de l’Associació Valldigna Accessible i jugador del C.B.Rangers

Deixa un comentari