Correus invertirà 558 milions en eliminar les barreres arquitectòniques de totes les oficines

 Europa Press (16/10/2007)

Correus aconseguirà en 2008 eliminar les barreres arquitectòniques de tota la seua xarxa d’oficines després de realitzar una inversió de 558 milions d’euros dins del pla d’accessibilitat que desenvolupa des de 2005, va informar la societat postal pública. Esperem que així siga.
edifici_correus.jpg

Un total de 1.112 oficines postals, més del 50% de la xarxa, comptava amb algun tipus de problema d’accessibilitat física abans de la posada en marxa de tal pla.

D’estos establiments, ja han finalitzat o estan a punt de finalitzar les obres per a la supressió o reforma de les dites barreres en un total de 734 oficines (el 66%). En la resta, les obres començaran en els pròxims mesos.

Correus va destinar a estes actuacions 246 milions d’euros en els dos últims anys, inversora que s’elevarà a 557,7 milions quan en 2008 es completen totes les actuacions.

L’operador postal públic va destacar que el pla d’accessibilitat, que s’emmarca en la necessitat complir la Llei d’Igualtat d’Oportunitats, no discriminació i accessibilitat universal de persones amb discapacitat, “avança a bon ritme i segons els terminis previstos”.

Deixa un comentari