‘Anizeto Calzeta’ de Guillermo Fesser

Recentment s’ha publicat “Anizeto Calzeta. El misterioso caso de los fantasmas solitarios”, un llibre de Guillermo Fesser (periodista de Gomaespuma) destinat al públic infantil (+7 anys).

anizeto-calzeta-portada.jpg
Un dels personatges més importants és “Ruedas” (Candela), ajudant d’Anizeto Calzeta , el detectiu més barat del món. La inclusió de “Ruedas” en el llibre es basa en la necessitat normalitzar la presència en la nostra societat d’individus diferents. Tasca que resulta d’especial transcendència en el món de la infància. La presència de Ruedas en el món dels xiquets ha possibilitat també, per primera vegada, mencionar la cadira com un fet positiu. Lluny de suposar-li una trava a la nostra protagonista, Ruedas troba en ella a una aliada per a realitzar algunes tasques més ràpidament que la resta dels seus amics.

logo-ruedas-ok.jpg

El llibre està plantejat per a incentivar la participació del lector a través de jocs i endevinalles que tenen la seua continuació en la pàgina web del Club de Detectius d’Anizeto Calzeta (Entra en www.loqueocurre.com  i puja el volum del teu ordinador).

Anizeto Calzeta. El misterioso caso de los fantasmas solitarios” està publicat per Alfaguara, i va ser presentat el passat 5 de juny el la Fira del Llibre de Madrid.

Fitxa tècnica
Títol:
Anizeto Calzeta. El misterioso caso de los fantasmas solitarios
Autor: Guillermo Fesser 
Pàgines: 336
Publicació: Madrid: Alfaguara, 2011
Gènere: Novel•la
Edat: + 7 anys – Molt recomanable a per a tots
Preu: 16,95 €
ISBN / ISSN: 978-84-204-0641-1
EAN: 978842040641

Deixa un comentari