“La Convenció Europea sobre els drets humans de les persones amb diversitat funcional (discapacitat) en politiques municipals” Alcoi, 12/Abril/2011, 20:00h.

logo-avanzar-alcoi.jpg

L’Associació de persones amb diversitat funcional d’Alcoi (AVANZAR) ens convida a la conferència “La Convenció Europea sobre els drets humans de les persones amb diversitat funcional (discapacitat) en politiques municipals”, impartida per Javier Romañach, membre del Fòrum de Vida Independent i Divertat, el proper 12 d’Abril a les 20:00h al Centre d’Art d’Alcoi (CADA), al carrer Rigoberto Albors Nº 8 (antiga sede del Monte de Piedad).

110412_conferencia-romanach-alcoi.jpg

Javier Romañach Cabrero es autor, entre d’altres, del llibre “Bioética al otro lado del espejo. La visión de las personas con diversidad funcional y el respeto a los Derechos Humanos” A Coruña, Ediciones Diversitas-AlES, 2009. http://www.dilemata.net/revista/index.php/dilemata/article/viewFile/60/62 

Podeu vore també l’entrevista que Guillermo Fesser (Gomaespuma) li va fer a Javier Romañach en commemoració del 60 Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, al següent link: http://www.valldignaaccessible.org/?p=585

Guillermo Fesser Entrevista a Javier Romañach

Deixa un comentari