Valldigna Accessible reclama als partits polítics de Tavernes que en els seus programes electorals tinguen en compte les necessitats de les persones amb diversitat funcional

L’associació Valldigna Accessible ha dirigit un escrit als partits polítics que es presentaran en les properes eleccions municipals en Tavernes, recordant-los la importància de dissenyar una ciutat que siga accessible per a tots, un dret que consideren fonamental. Les millores que esta associació reclama afecten a les persones amb diversitat funcional, persones majors, persones dependents i altres que per alguna circumstància accidental tenen limitada alguna de les seues funcions, mobilitat reduïda, deficiència psíquica, visual o auditiva.
 
Valldigna Accessible proposa a totes les formacions polítiques que en els seus programes electorals contemplen mesures encaminades a aconseguir que les persones discriminades per la seua diversitat funcional puguen gaudir dels mateixos drets que la resta de la ciutadania.
 
Valldigna Accessible recorda als partits polítics que Tavernes encara té bastants deficiències quant a l’accessibilitat universal de les persones i que està en mans dels futurs gestors municipals eliminar les barreres actuals, així com d’impedir-ne de noves.

figura3-0.jpg
 
Finalment, Valldigna Accessible espera conéixer les propostes que, en matèria d’accessibilitat, presentaran els canditats en el seus programes electorals i es posa a disposició de totes les formacions polítiques per tal d’assessorar-les en l’esmentada matèria.
 
Francisco Javier Chordá
President de l’Associació “Valldigna Accessible”
Correu electrònic: valldigna.accessible@gmail.com
 
Poden accedir al document complet amb les propostes al següent link:
http://www.valldignaaccessible.org/wp-content/uploads/2011/02/propostes_valldigna-accessible_web.pdf 

Deixa un comentari