El C.B. Rangers guanya al CDM Elx per 53-32

La tercera jornada de lliga de Divisió d’Honor B, va enfrontar als Rangers de València contra l’Elx d’Alacant en un duel fratricida. Davant l’èxit de públic de l’exhibició dels Rangers, durant les passades festes patronals de Tavernes de Valldigna, aquesta població anava a ser la seu del primer gran Derbi de la temporada, organitzat per l’Associació “Valldigna Accessible”.

101120_rangers-elche_079_resize.JPG

El CB Rangers rebent instruccions de l’entrenador Adrián Rodríguez

Durant el 1er quart, els Rangers, van començar molt travats i mancats de concentració, la qual cosa va propiciar diverses pèrdues de baló, fruit de passades errònies o excessivament precipitades. No obstant això, també es van embastar diverses jugades d’equip, culminades com no per Xavi Escuder, qui assoliria de nou, ser el màxim anotador del partit amb 28 punts. Afortunadament per als Rangers en els minuts inicials malgrat disposar de diverses ocasions per a anotar, l’Elx va estar molt desencertat en el tir, fet va desembocar en un 8 a 2 favorable als transcorreguts els 7 primers minuts. Després d’un temps mort sol·licitat pels Il·licitans, aquests van aprofitar dos personals i un tir de camp, per a acabar el primer temps 9 a 6, tres dalt per als locals.

El 2on període va ser molt més fluït, amb ambdós equips molt més centrats en el partit. Va destacar una gran defensa local, amb una gran actuació del pivot Roberto González, els rebots del qual van permetre que fins a 3 jugades foren culminades amb èxit, per tirs de camp del capità dels Rangers Iván Pérez. Replicades per altres tantes dels Il·licitans, que els seguien a la sagazaga, aplicant un dur marcatge a l’home en defensa. A mitjan partit, un marcador de 20 a 15, favorable als Rangers preveia un final de partit molt disputat.

Durant el 3er temps l’entrenador dels Rangers, Adrián Rodríguez, va donar descans a diversos dels seus jugadors, sense que per això es ressentira el nivell de joc del seu equip. Seria durant aquests 10 minuts, quan els locals, es van desenganxar dels Il·licitans, amb canastres de Xavi i Iván, acabant 36 a 27.

El 4t període va donar començament amb un joc elèctric dels Rangers, amb una mitjana d’una canastra per minut, repartides entre tots els jugadors. Els Il·licitans van intentar contrarestar l’atac local, amb una defensa al límit, que va forçar que als 5 minuts ja estigueren en “bonus”. No obstant això, els tirs lliures no va ser un aspecte brillant dels locals, amb tot just un 30% d’efectivitat. La trobada, va acabar amb un treballat 53 a 32 per als Rangers, en la qual ja és la seua segona victòria consecutiva de la temporada.

El quart partit de lliga; Montur Cid–Rangers, es disputarà a Burgos, i donarà la possibilitat a l’equip Valencià, d’accedir a les tres primeres posicions, que donen dret a disputar l’ascens a Divisió d’Honor, a final de temporada. No obstant això, aquest serà sens dubte, un dels trobades més complicades de la temporada, per disputar-se fora de casa i enfrontar-se, al que juntament amb el CAI Zaragoza, és un dels principals aspirants a pujar a Divisió d’Honor.

Per Francisco Javier Chordá

Prem sobre aquesta linea per vore les fotos del partit.

Deixa un comentari