Millores a realitzar als punts de platja accessible de Tavernes de la Valldigna: notícia emesa per Gandia TV el 13 de Juliol de 2010.

Millores a realitzar als punts de platja accessible de Tavernes de la Valldigna, entre altres, l’adquisició d’una grua que permeta la transferència entre la cadira habitual fins la cadira amfíbia d’una forma segura, tant per l’usuari com per la persona que està prestant el servei, tal i com recomanà el Sindic de Greuges. També l’ampliació de l’horari de la prestació del servei de platja accessible, que actualment és de 2h al dia, d’11 a 13h, sent una greu discriminació respecte al servei de socorrisme de la resta de banyistes.

L’Associació Valldigna Accessible, agraeix l’atenció, i diligència prestada per Gandia TV, tant a aquest com altres temes, que afecten al benestar de tota la població.

Deixa un comentari