II Partit de Bàsquet Adaptat a Tavernes de la Valldigna

El poliesportiu municipal de Tavernes de la Valldigna va acollir diumenge, últim dia de festes locals, el II Partit de Bàsquet Adaptat, organitzat per l’associació Valldigna Accessible, amb la col•laboració de l’Ajuntament que ha programat aquest esdeveniment com a cloenda de les seues festes.

090920_rangers-valldigna_008_web.JPG

L’acte s’inicià amb la lectura d’alguns dels articles de la Convenció dels Drets de les Persones amb discapacitat de Nacions Unides, en el marc de la III Xarxa de Marxes per la visibilitat de la diversitat funcional que va començar el passat 12 de Setembre a Madrid, en els quals es demana i alhora s’exigeix de la societat mesures concretes per a assegurar que totes les persones amb discapacitat puguen gaudir plenament i en igualtat de condicions de tots els drets humans i llibertats fonamentals.

090920_rangers-valldigna_034_web.JPG 

En el mateix acte s’ha concedit la distinció d’accessibilitat als establiments Restaurant Mediterràneo, Restaurant Tomàs i Ca Saoret, així com a l’Ajuntament de Tavernes, als quals se’ls ha fet lliurament d’un quadre amb la inscripció “Ací sí, establiment accessible”, eslògan que, d’ara endavant, informarà sobre aquells establiments de la Valldigna que reuneixen les condicions per a l’accessibilitat de les persones amb diversitat funcional.

090920_rangers-valldigna_039_web.JPG

Per la seua banda, el Club de Bàsquet Rangers de València, un any més, ha fet gaudir al nombrós públic assistent amb la pràctica d’un esport, el de bàsquet amb cadira de rodes, que resulta tot un espectacle per l’esforç, preparació i professionalitat que mostren els seus jugadors i que sempre aconsegueix enganxar als espectadors.

090920_rangers-valldigna_102_web.JPG

En finalitzar el partit, el Club de Bàsquet Ràngers va posar a disposició dels xiquets i de les xiquetes assistents les seues cadires de rodes perquè puguen comprovar “in situ” com és la pràctica d’un esport d’aquestes característiques, gràcies al qual les persones que tenen una diversitat funcional poden trobar una millor qualitat de vida i una gran satisfacció personal.

 090920_rangers-valldigna_126_web.JPG

Pots vore totes les fotos fent click ací.

Deixa un comentari