Renfe no va en cadira de rodes

Són moltísimes les estacions de Renfe que no estan adaptades per a persones que tinguen amb alguna discapacitat física. És un fet habitual al que s’enfronten els discapacitats físics, especialment, els que van en cadira de rodes. 

Rosana Sánchez ho ha denunciat al Levante-EMV.com. Rosana diu que no pot pujar als trens que ixen de Benicarló perquè aquesta estació està considerada com a no adaptada i per motius de seguretat li ho impedeix la normativa. Valldigna Accessible també va denunciar en el mateix periódic que l’estació de Renfe de Tavernes de la Valldigna no és accessible: el usuaris han de creuar en ocasions la via per accedir a la segona andana i han de baixar fins i tot escalons.

 renfe_inaccessible_tavernes-de-la-valldigna.jpg 

Plataforma d’accés als trens de l’estació de RENFE de Tavernes de la Valldigna. Totalment inaccessible per a persones amb diversitat funcional.

Si la xarxa de ferrocarrils és pública, vol dir que la paguem entre tots, però com es veu, no tots la podem utilitzar. Tota una paradoxa: som capaços de fer trens que van a més de 200 km/hora i no fem estacions que faciliten l’accés a persones amb problemes de mobilitat. Quina tecnologia! Caldrà denunciar-ho sense parar.
Si Renfe anara en cadira de rodes…

Deixa un comentari