Valldigna accessible desconvoca la “passejada al mercat” dels dissabtes

Valldigna Accessible espera que els problemes d’accessibilitat de la platja estiguen resolts abans de l’inici de la pròxima temporada estival.

Per tant, deixarem d’anar passejant al mercat dels dissabtes d’aquest estiu, per a poder fer-ho l’any que ve en igualtat de condicions que la resta de la població.

Agraïm a la població en general tant per la seua paciència, com per la sensibilitat i suport mostrat en unir-se en el passeig cap al mercat.

Valldigna Accessible sol·licitarà reunir-se de nou al setembre, amb l’Alcalde, on esperem concretar els terminis d’execució de les actuacions previstes.

 

Valldigna accesible desconvoca el “paseo al mercado” de los sábados

Valldigna Accesible espera que los problemas de accesibilidad de la playa estén resueltos antes del inicio de la próxima temporada estival.

Por lo tanto, dejaremos de ir paseando al mercado de los sábados de este verano, para poder hacerlo el año que viene en igualdad de condiciones que el resto de la población.

Agradecemos a la población en general tanto por su paciencia, como por la sensibilidad y apoyo mostrado al unirse en el paseo hacia el mercado.

Valldigna Accesible solicitará reunirse de nuevo en septiembre, con el Alcalde, donde esperamos concretar los plazos de ejecución de las actuaciones previstas.

Deixa un comentari