Tant costa fer unes rampes a la platja?

La platja de Tavernes encara té moltes mancances d’accessibilitat sobre les quals caldria actuar de manera prioritària. Tot i haver-se deixat constància de la necessitat d’accedir des del Lluna Parc fins al Canal, CAP de les voreres es practicable. Hi ha veïns aïllats, altres que no poden passar… més de 8 anys demanant sol·lucions practicables mentre s’espera una sol·lució definitiva. Des de 2017, conjuntament l’Associació de Veïns La Valldigna i Valldigna Accessible, van presentar tot un conjunt d’actuacions prioritaries, i se’ns van prometre actuacions “provisionals” a curt termini, ente d’altres, a la platja. Estem ja a agost de 2019, fa 2 anys des de l’última promesa… fins a quan hem d’esperar per a aquestes actuacions prioritàries? Hem d’esperar a que hi haja algun accident greu per a que s’actue amb voluntat real?

Creuament del Carrer Pintor Salvador Abril, fàcilment sol·lucionable.

Es tracta de sol·lucions molt econòmiques i ràpides d’implementar, com es pot vore en aquest exemple que s’ha implementat a altres llocs de Tavernes de la Valldigna:

Quin cost econòmic té evitar un accident? O… Facilitar el transit als vianants de forma segura?

Per a un poble sanejat econòmicament, hauria de ser simple voluntat política. Mentre el temps passa, i els veïns i veïnes continúen amb greus problemes de movilitat i inseguretat en haver de circular a diari per la calçada.

Tant costa fer unes rampes practicables?

“Si no hi ha rampes, anirem pel carrer”. Platja de Tavernes de la Valldigna, agost 2019

Deixa un comentari