Tant costa fer una rampa? (3)

Passejar pel poble, anar de compres o visitar amics són accions que la majoria de ciutadans i de ciutadanes de Tavernes poden fer amb total llibertat, però les persones que anem en cadira de rodes i en general les que tenim la mobilitat reduïda ens enfrontem cada dia amb un muntó de BARRERES FÍSIQUES que impedeixen o dificulten el nostre desplaçament. A la vista està que L’ACCESSIBILITAT FUNCIONAL NO ÉS UNA PRIORITAT PER A L’AJUNTAMENT.
     Mentre a Tavernes es fan obres que ningú entén, trobem voreres intransitables, en mal estat i carrers que NO SÓN ACCESSIBLES. La fotografia mostra l’encreuament del carrer Major amb el carrer la Mar. No hi ha rampes per a continuar d’una vorera a l’altra i moltes persones no podem passar quan arribem a eixos punts o ho hem de fer amb bastants dificultats.
     Les persones amb diversitat funcional també paguem impostos com tots, però ens sentim CIUTADANS DE SEGONA perquè els responsables polítics no donen solució a la nostra reivindicació de fer una CIUTAT PER A TOTS.
     Tant costa fer una rampa?
Foto: Google Maps

Deixa un comentari