Resultats de l’enquesta sobre barrreres arquitectòniques. Defensor del Poble

Les barreres suposen un obstacle per a l’autonomia de les persones i a la seua capacitat de desplaça-se per l’entorn. Malauradament, tot i que a poc a poc els responsables polítics van conscienciant-se, les actuacions en matèria d’accessibilitat són poques i insuficients. A Tavernes encara hi ha molts passos de vianants sense una rampa que facilite passar d’un cantó a un a altre a les persones amb cadira de rodes.

Pas de vianant sense rampa en un itinerari important de Tavernes

El Defensor del Poble ha elaborat recentment una enquesta sobre la percepció que es té de l’accessibilitat en l’entorn urbà. Podeu llegir els resultats i les conclusions en este enllaç:

Resultats de l’enquesta sobre barreres arquitectòniques

Deixa un comentari