El Defensor del Poble pregunta a persones amb discapacitat sobre les barreres

El Defensor del Poble ha dissenyat juntament amb el Comité Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) una enquesta per Internet per tal de conéixer l’opinió d’este col·lectiu sobre les barreres arquitectòniques en les vies i espais públics.

Convidem a tots els ciutadans i ciutadanes de Tavernes amb problemes d’accessibilitat a omplir l’enquesta que, sens dubte, li transmetrà al Defensor del Poble les grans mancances d’accessibilitat de la nostra ciutat, tot i que Valldigna Accessible no para d’informar i demanar a l’Ajuntament que solucione el problema.

Llegir més: http://www.europapress.es/epsocial/igualdad/noticia-defensor-pueblo-pregunta-personas-discapacidad-barreras-20160927150128.html

Font de la nóticia sobre el Defensor del Poble: Europa Press

Deixa un comentari