EL RANGERS VALÈNCIA DÓNA UNA MOSTRA DE SUPERACIÓ I REIVINDICACIÓ

http://diariserpis.com/esports/item/10701-el-rangers-valencia-dona-una-mostra-de-superacio-i-reivindicacio 

L’Associació Valldigna Accessible va organitzar este diumenge a la vesprada, en el pavelló del camp d’esports de Tavernes de la Valldigna, un partit d’exhibicio de bàsquet adaptat amb cadira de rodes. Van ser nombroses les persones que van omplir les grades del local, entre les quals hi havia familiars, amics, amigues de jugadors, així com l’alcalde de Simat, Víctor Mansanet, qui va acudir en solidaritat amb el col·lectiu i alhora per animar el simater Llíber Donet i Francisco Javier Chordá, president de l’associació, fill de mare simatera. Tots dos jugadors van vestir samarretes distintes, tot i que pertanyen al mateix equip, el Club de Bàsquet Rangers València.

El partit es va disputar amb total esportivitat i va haver-hi alguna fase emocionant, no tant pel resultat dels parcials, sinó per la qualitat d’algunes accions dels jugadors sobre el parquet, rematades amb espectaculars cistelles. All final, els blaus van véncer els rojos per un resultat ajustat de 37 a 43. Precisament Lliber Donet va disputar tres parcials amb l’equip guanyador i la seua canasta va ser fortament aplaudida pel públic simater que hi assistí, com també va rebre una tancada ovació el discurs que va llegir enmig la canxa el president de l’Associació, Francisco Javier Chordà, abans de començar el partit, en què va fer una crida a les autoritats i a la ciutadania perquè es construïsca una Valldigna més accessible i sense barreres arquitectòniques que impedeixen el lliure desenvolupament i la mobilitat de les persones amb algun tipus de discapacitat. Per a l’alcalde de Simat, aquests actes “no només serveixen d’entreteniment, sinó també per estretar relacions i fer-hi reivindicacions”. Valldigna Accessible té entre els principals objectius, vetllar pel compliment de la normativa en matèria d’accessibilitat, facilitar informació i orientació a les persones que tenen algun tipus de discapacitat, bé siga temporal o permanent, contribuir a la mentalització de la societat sobre la plena integració de les persones amb mobilitat reduïda i col·laborar amb altres associacions amb finalitats anàlogues.

 

 

Deixa un comentari