Exhibició de Bàsquet en cadira de rodes, del CB Rangers a Tavernes de Valldigna, diumenge 20 a les 18:00h.

Una vegada més el CB Rangers Valencia, gaudirà de l’oportunitat d’oferir un partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes.

Enguany continuarem contant ambla participació del simater Líber Donet, que es posarà la samarreta dels Rangers i participarà de l’espectacle, per al que continua preparant-se setmana a setmana amb dures sessions d’entrenament. Aquest partit tindrà lloc, el proper diumenge 20 de setembre, a les 18:00h de la vesprada al camp d’esports de Tavernes de la Valldigna. Aquest partit està patrocinat per l’Ajuntament de Tavernes, organitzat per l’Associació Valldigna Accessible i el CB de Tavernes, i compta amb la col·laboració de DisVall i l’Agrupament Escolta Valldigna. El CB Rangers Valencia vol agraïr els veïns de la Valldigna, per l’acollida que reben any rere any, que gràcies a la seua bona resposta ha convertit aquesta exhibició en un acte més a les nostres festes patronals. En finalitzar el partit, els xiquets i xiquetes podran fer ús de les cadires de joc per intentar fer unes cistelles, aquesta es la part més divertida i esperada pels més menuts.

Deixa un comentari