Carros de compra per a persones amb cadira de rodes

Els grans supermercats solen disposar de carros de compra per a les persones que ens desplacen en cadira de rodes de manera autopropulsada, d’eixa manera poden fer la compra sense haver de requerir l’ajuda de ningú. Estos carros són un poc més menuts que els habituals i disposen d’un acoblament per a fixar-los a la cadira i aprofitar l’impuls que fem sobre esta per a desplaçar també el carro de la compra.

        Carros per a persones amb cadira de rodes amb diversos sistemes d’acoblament

Fa uns mesos, en anar a utilitzar un d’estos carros del supermercat de Mercadona del carrer La Dula de Tavernes de la Valldigna em vaig adonar que el dispositiu o pinça per a la connexió no s’acoblava en les cadires amb tubs metàl·lics un poc més grans d’allò que és habitual. Ho vaig informar a Mercadona i en posaren en contacte amb l’encarregat de manteniment, Sr. Xavi Castelló, un xicot molt amable que va prendre nota del problema i em va dir que s’interessaria per donar-li solució.

Estos dies d’estiu, Xavi Castelló em va telefonar perquè concretarem una cita per a provar un nou dispositiu d’acoblament del carro i em va posar en contacte amb la coordinadora de planta, Sra. Susana Conesa i amb el responsable dels carros de la zona, Sr. Javier Arias. Vaig acudir per a fer la prova i eixe mateix dia, per primera vegada en este supermercat, vaig poder fer la compra sense que ningú m’haguera d’ajudar.

El nou carro de Mercadona de Tavernes (Dula) i detall del sistema d’acoblament

Des de Valldigna Accessible agraïm a Mercadona l’interés que ha posat per a resoldre el problema i molt especialment a Xavi Castelló per la seua eficàcia i per l’excel·lent tracte personal que ens ha dispensat.

Deixa un comentari