“RAS: Rebem, Atenem, Solucionem” o “SAR: Solucionem Abans de Rebre les obres”?

Hem pogut veure com fa uns dies han alçat les voreres del C/ Ribera de Tavernes de la Valldigna, un carrer que connecta la Plaça d’Espanya amb el Passeig Colom, un itinerari important en qüestió d’accessibilitat.

Tant la legislació en matèria d’accessibilitat com el Reglament Municipal per a la integració de discapacitats físics, psíquics i sensorials aprovat per l’Ajuntament en 1994, establixen el compromís de completar progressivament la construcció de rampes en totes les voreres del poble.

Des de Valldigna Accessible esperem que l’Ajuntament aprofite l’ocasió per a connectar de forma segura i accessible zones tan transitades com la Plaça d’Espanya i el Paseig Colon. Així s’exigix en el document tècnic que desenvolupa les condicions bàsiques d’accessibilitat i no discriminació per a l’accés i ús dels espais públics urbanitzats (Orden VIV/561/2010).

One thought on ““RAS: Rebem, Atenem, Solucionem” o “SAR: Solucionem Abans de Rebre les obres”?

  1. Pingback: Nota de premsa de VALLDIGNA ACCESIBLE - Notícies de la Valldigna

Deixa un comentari