Exhibició de Bàsquet en cadira de rodes, del CB. Rangers a Tavernes de Valldigna, diumenge 21 a les 18:30h.

Una vegada més el CB Rangers Valencia, gaudirà de l’oportunitat d’oferir un partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes.

Enguany tindrem l’oportunitat afegida, de veure i animar un veí de Simat de la Valldigna Líber Donet , que es posarà la samarreta dels Rangers, i participarà de l’espectacle, que tant de temps porta esperant, i per al qual s’ha preparat amb dures sessions d’entrenament.

Aquest partit tindrà lloc, el proper diumenge 21 de setembre, a les 18:30h de la vesprada al camp d’esports de Tavernes de la Valldigna.

Aquest partit està patrocinat per l’Ajuntament de Tavernes, amb les indispensables botelles d’aigua donades per Disvall, organitzat per l’Associació Valldigna Accessible i amb l’inestimable ajuda del CB de Tavernes, que tots els anys ens facilita un parell de voluntaris per a dur el marcador i arbitrar el partit. Sense ells aquest esdeveniment no seria possible.

Però son els veïns de Tavernes, Simat i Benifairó de la Valldigna, els que gràcies a la seua bona resposta a aquest partit, l’han convertit ja en un acte indispensable més a les nostres festes patronals.

Gràcies a tots, de part del CB Rangers Valencia, per l’acollida que reben any rere any, en aquest poble que ja forma part, tant del seu calendari de preparació per la competició, com del seu cor.

Sols resta dir el més important, en acabar el partit, els xiquets i xiquetes podran emprar les cadires de joc per intentar fer unes cistelles, aquesta es la part més divertida i esperada pels més menuts.

Fotos i notícies del partits d’altres edicions.

Vídeos del partit d’exhibició del 2010: 1er, 2on, 3er i 4rt període del mateix.

 

 

 

Deixa un comentari