El barri on vivim, el barri que volem

Tavernes de la Valldigna, 7 novembre 2012

Benvolguts amics, presidents, directius i membres dels clubs i associacions de la nostra ciutat.

Tinc el plaer de convidar-vos a participar en la propera campanya de participació ciutadana “El barri on vivim. El barri que volem.” Us convide a assistir a qualsevol de les sis reunions que hem preparat en este mes de novembre participatiu i veïnal.

El nostre objectiu és definir i establir les línies generals del Tavernes del futur. Per això ens volem reunir amb tots els barris de forma particular, per a analitzar les necessitats, inquietuds, propostes i les deficiències de cada barri per a planificar el futur de la nostra ciutat. Ens interessa molt consensuar i tractar eixos problemes amb tots vosaltres, per a governar de cara als nostres ciutadans.

Aprofite estes línies per a demanar-vos que feu extensiva esta invitació a la resta dels vostres companys i associats, i per a expressar-vos la meua consideració més distingida.

Jordi Juan i Huguet
Alcalde president
Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Deixa un comentari