La presentació dels llibres de Guillermo Fesser i el partit de bàsquet en cadira de rodes del C.B. Rangers tanquen les festes valleres

Des de Valldigna Accessible aprofitem per informar-vos que la llibreria ADELAIDA (C/Nou, 10, Tavernes de la Valldigna) té els llibres “El Misterioso caso de los fantasmas solitarios” i “Anizeto Calzeta. Ruedas y el secreto del GPS” a disposició d’aquells que puguen estar interessats en adquirir-los.

Per al qui no poguéreu gaudir de la presentació dels llibres de Guillermo Fesser, podeu vore l’entrevista que Javier Romañach li va fer a Fesser al següent vídeo:

També podeu vore algunes imatges del partit, on al final, els xiquets interessats van poder provar in-situ les dificultats de la pràctica del bàsquet en cadira de rodes:

Valldigna Accessible presenta les aventures d’Anizeto Calzeta, llibre interactiu de Guillermo Fesser

Si voleu saber més sobre Anizeto Calzeta i la seua colla d’amics, així com aprendre experiments, trucs i vídeos divertits, podeu entrar en la pàgina web http://www.loqueocurre.com/, on el mateix Anizeto Calzeta es va fer ressò de la presentació de les seues aventures a Tavernes: http://www.loqueocurre.com/2012/09/presentan-mi-libro-en-tavernes.htm
l

Deixa un comentari