Valldigna Accessible presenta les aventures d’Anizeto Calzeta, un llibre interactiu de Guillermo Fesser (Gomaespuma)

Diumenge 23 de setembre, a les 18,00 h al Pavelló d’Esports de Tavernes de la Valldigna

Amb la col•laboració de Valldigna Accessible, Guillermo Fesser, del duo Gomaespuma, presentarà a través d’un vídeo, una sèrie de llibres infantils interactius i defensors del valors humans, els quals per mitjà de la tecnologia CLIC2C permeten combinar el paper i internet per a mostrar a través d’un mòbil intel•ligent o d’una tableta, vídeos i altres elements multimèdia.

Fesser, Monigote i Romanyach amb els protagonistes de les aventures d’Anizeto Calzeta i Ruedas.

En el vídeo, Javier Romañach, activista de Drets Humans i impulsor del concepte de “diversitat funcional” enfront del de “discapacitat”, entrevistarà Guillermo Fesser, periodista i membre del duo Gomaespuma, que és el creador de les aventures del detectiu més barat del món, Anizeto Calzeta, i de la seua intrèpida ajudant “Ruedas”. El llibre està il•lustrat per Víctor Monigote, director artístic de la pel•lícula d’animació Mortadelo i Filemon.
Després de la visió d’este vídeo, gaudirem del partit de bàsquet adaptat, a càrrec del C.B. Ràngers de València.

Deixa un comentari