TAULA REDONA ‘LA CIÈNCIA I LA INNOVACIÓ DES DE I PER A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

Estimats/des amics/gues:

Tenim el plaer de convidar-vos, dijous 3 de maig a les 12.30 a l’Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, a la Taula Redona ‘La Ciència i la Innovació des de i per a persones amb Diversitat Funcional’, que s’emmarca en el projecte Telegrafies, trencant Barreres, finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri d’Economia i Competitivitat.

A la taula redona participaran quatre joves que estan desenvolupant activitats d’interés social o econòmic, malgrat les barreres a les quals fan front pel fet de tindre alguna discapacitat.

L’assistència a la Taula Redona està oberta a tots els públics. Podreu conéixer les experiències de superació de les persones que composen la taula, contades, segur, amb humor, i que només són una mostra de l’experiència de moltes altres.

Participaran Pilar Furió, titulada en Turisme per la Universitat de València i autora del web www.yotambienviajo.com; Blanca León, estudiant de Ciències Ambientals al Campus de Gandia de la UPV; Ismael Llorens, membre del Fòrum Vida Independent i Divertat i Marta Senent, titulada en Humanitats per la Universitat Jaume I de Castelló i directora de l’editorial ACEN.

Abans d’entrar a la taula ( a les 12.15) caldrà signar perquè cal justificar el nombre d’assistents a l’activitat.

Preguem que ens aviseu si veniu amb un grup superior a 15 persones o si algú té necessitats especials.

Esperem que us interesse l’activitat. Fins prompte!

Sandra Barrancos Gregori
Tècnica de Comunicació
Universitat Politècnica de València
Campus de Gandia
www.gandia.upv.es www.upv.es
Telèfon 679 30 96 56. Extensió 15333
http://www.facebook.com/campusdegandiaupv

Uneix-te a la campanya “Ponlefreno”.

      Aquesta campanya que molts ja heu vist a la televisió, proposa recol·locar els radars de tràfic, als punts negres de les nostres carreteres, (llocs on la taxa d’accidents es especialment elevada).

      Des de Valldigna Accessible creiem que es una bona forma d’evitar els accidents de tràfic, que son una de les primeres causes, per la qual els més joves de la nostra societat, acaben sofrint alguna classe de paraplegia, i per tant hagen d’emprar una cadira de rodes de per vida, sofrint una diversitat funcional, que pot ser evitada en moltes ocasions, si aquesta campanya te èxit.

      Per tal de recolzar-la, sols heu de facilitar les vostres dades, i un correu personal per signar i evitar aquesta situació, que desgraciadament avui es tan habitual. L’enllaç on podeu signar es el següent:

            http://www.antena3.com/ponlefreno/radares/