Emissió del programa La Mar Sala a Levante TV: Els Rangers i Valldigna Accessible.

Entrevista entre el conegut presentador de televisió Ximo Rovira i Fran Chordá: jugador dels Rangers BSR i president de l’associació Valldigna Accessible.

Temàtica; esport adaptat i moviments associatius.

 

Valldigna Accessible agraeix la millora del punt de platja accessible a Tavernes.

Després de la constitució de la nova corporació municipal, Valldigna Accessible s’ha reunit amb l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i amb la regidora delegada de Turisme, Carmen Canet, per transmetre’ls les gestions fetes els últims anys en relació als punts de platja accessible, i els ha fet arribar copia de les dos resolucions del Síndic de Greuges (*) , on es reconeix que garantir l’accessibilitat a l’entorn físic constitueix una de les qüestions més importants per evitar la discriminació de les persones amb diversitat funcional (discapacitat).

El Síndic ha suggerit, en ambdós resolucions, que l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, dotara els punts de platja accessible amb els equipaments adaptats necessaris per al trasllat de les persones amb diversitat funcional a fi de garantir una accessibilitat segura de les platges del municipi declarades com a platges accessibles per la Generalitat Valenciana.

Donat que l’època estival és curta i el temps de reacció entre el nomenament de la nova corporació i el començament de l’estiu encara més, Valldigna Accessible vol agrair la ràpida resolució d’una reivindicació d’anys, com era el d’adquirir la grua per al trasllat de les persones amb mobilitat reduïda, la qual incrementa la seguretat de la persona transferida a la cadira amfíbia, redueix el perill de caiguda i facilita aquesta tasca a la persona que ajuda a fer la transferència.

(*) Poden consultar l’última resolució publicada a la web del Síndic al següent link: http://www.elsindic.com/Resoluciones/10336166.pdf

110721-1_grua-platja-accessible-tavernes.JPG

110721-2_grua-platja-accessible-tavernes_resize.JPG

110721-3_grua-platja-accessible-tavernes_resize.JPG

110721-4_grua-platja-accessible-tavernes.JPG

ADAPTAMOS Group – Expertos en ayudas técnicas y movilidad personal

adaptamos1.jpg

Con el fin de conseguir una correcta evacuación no solo para personas con discapacidad sino para cualquier otra persona que se encuentre en un edificio y que en el momento de evacuar no pueda moverse por sí mismo, recomendamos veas los productos en materia de evacuación que Adaptamos Group distribuye en nuestro país y que presentará en la próxima feria de Orto Pro Care en el stand nº 154.
Es de nuestro interés, poder mejorar la calidad de vida de las personas y que puedan disfrutar de su tiempo de ocio y mejorar sus desplazamientos, para ello,  te presentamos los nuevos modelos de bicicletas adaptadas, para más información www.adaptamostienda.com o llámanos 96 338 07 80

adaptamos2.jpg

Millores a realitzar als punts de platja accessible de Tavernes de la Valldigna: notícia emesa per Gandia TV el 13 de Juliol de 2010.

Millores a realitzar als punts de platja accessible de Tavernes de la Valldigna, entre altres, l’adquisició d’una grua que permeta la transferència entre la cadira habitual fins la cadira amfíbia d’una forma segura, tant per l’usuari com per la persona que està prestant el servei, tal i com recomanà el Sindic de Greuges. També l’ampliació de l’horari de la prestació del servei de platja accessible, que actualment és de 2h al dia, d’11 a 13h, sent una greu discriminació respecte al servei de socorrisme de la resta de banyistes.

L’Associació Valldigna Accessible, agraeix l’atenció, i diligència prestada per Gandia TV, tant a aquest com altres temes, que afecten al benestar de tota la població.

Carta d’opinió: Memòria de peixos.

20100509 Levante. Memòria de peixos.

 

-Entrevista a COPE Onda Naranja sobre la Platja Accessible: COPE Onda Naranja. Platja Accessible 20100511.

- Informació respecte a la queixa iniciada per part d’un usuari del punt de platja accessible, que ens ha fet arribar a Valldigna Accessible, on l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna accepta la resolució del Síndic de Greuges, de dotar els punts de platja accessible d’una grua per al trasllat de les persones amb discapacitat a la cadira amfíbia i augmentar l’espai de la plataforma de fusta. [Document en .PDF]

- Documents presentats per registre d’entrada a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna:
1) Sobre els problemes detectats als “Sequers”, R.E. nº 2792, de 25 de febrer de 2010 [Document en .PDF]
2) Sobre les mancances detectades al plec de condicions que regularà els serveis al punt de platja accessible, R.E. nº 6009 de 29 d’abril de 2010 [Document en .PDF]

- Documents publicats a la web tavernes.org, sobre el servei de “Salvament i Socorrisme” per a 2010 – 2011:
http://www.tavernes.org/licitacions.php

- BOE: 8 de maig de 2010, Num. 113
Anuncio del Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna por el que se convoca procedimiento de adjudicación del contrato del servicio de Salvamento y Socorrismo en playas.
-Código de Verificación Electrónica (CVE): BOE-B-2010-16481
-Páginas: 52446 a 52447 – 2 págs.
-Contenido, oficial y auténtico, del anuncio:
-
PDF de la disposición