Emissió del programa La Mar Sala a Levante TV: Els Rangers i Valldigna Accessible.

Entrevista entre el conegut presentador de televisió Ximo Rovira i Fran Chordá: jugador dels Rangers BSR i president de l’associació Valldigna Accessible.

Temàtica; esport adaptat i moviments associatius.

 

Exhibició de Bàsquet en cadira de rodes, del CB. Rangers a Tavernes de Valldigna, diumenge 21 a les 18:30h.

Una vegada més el CB Rangers Valencia, gaudirà de l’oportunitat d’oferir un partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes.

Enguany tindrem l’oportunitat afegida, de veure i animar un veí de Simat de la Valldigna Líber Donet , que es posarà la samarreta dels Rangers, i participarà de l’espectacle, que tant de temps porta esperant, i per al qual s’ha preparat amb dures sessions d’entrenament.

Aquest partit tindrà lloc, el proper diumenge 21 de setembre, a les 18:30h de la vesprada al camp d’esports de Tavernes de la Valldigna.

Aquest partit està patrocinat per l’Ajuntament de Tavernes, amb les indispensables botelles d’aigua donades per Disvall, organitzat per l’Associació Valldigna Accessible i amb l’inestimable ajuda del CB de Tavernes, que tots els anys ens facilita un parell de voluntaris per a dur el marcador i arbitrar el partit. Sense ells aquest esdeveniment no seria possible.

Però son els veïns de Tavernes, Simat i Benifairó de la Valldigna, els que gràcies a la seua bona resposta a aquest partit, l’han convertit ja en un acte indispensable més a les nostres festes patronals.

Gràcies a tots, de part del CB Rangers Valencia, per l’acollida que reben any rere any, en aquest poble que ja forma part, tant del seu calendari de preparació per la competició, com del seu cor.

Sols resta dir el més important, en acabar el partit, els xiquets i xiquetes podran emprar les cadires de joc per intentar fer unes cistelles, aquesta es la part més divertida i esperada pels més menuts.

Fotos i notícies del partits d’altres edicions.

Vídeos del partit d’exhibició del 2010: 1er, 2on, 3er i 4rt període del mateix.

 

 

 

Valldigna Accessible presenta les aventures d’Anizeto Calzeta, un llibre interactiu de Guillermo Fesser (Gomaespuma)

Diumenge 23 de setembre, a les 18,00 h al Pavelló d’Esports de Tavernes de la Valldigna

Amb la col•laboració de Valldigna Accessible, Guillermo Fesser, del duo Gomaespuma, presentarà a través d’un vídeo, una sèrie de llibres infantils interactius i defensors del valors humans, els quals per mitjà de la tecnologia CLIC2C permeten combinar el paper i internet per a mostrar a través d’un mòbil intel•ligent o d’una tableta, vídeos i altres elements multimèdia.

Fesser, Monigote i Romanyach amb els protagonistes de les aventures d’Anizeto Calzeta i Ruedas.

En el vídeo, Javier Romañach, activista de Drets Humans i impulsor del concepte de “diversitat funcional” enfront del de “discapacitat”, entrevistarà Guillermo Fesser, periodista i membre del duo Gomaespuma, que és el creador de les aventures del detectiu més barat del món, Anizeto Calzeta, i de la seua intrèpida ajudant “Ruedas”. El llibre està il•lustrat per Víctor Monigote, director artístic de la pel•lícula d’animació Mortadelo i Filemon.
Després de la visió d’este vídeo, gaudirem del partit de bàsquet adaptat, a càrrec del C.B. Ràngers de València.

El bàsquet amb cadira de rodes present a Tavernes

 

400 persones van presenciar, ahir diumenge, el partit de bàsquet en cadira de rodes que va enfrontar a dos combinats del C.B. Rangers de València. És el quart any consecutiu que es celebra aquest partit d’exhibició, organitzat per l’associació Valldigna Accessible i el C.B. Tavernes. És l’última del les activitats programades per l’Ajuntament i que tanca les festes de Tavernes de la Valldigna.

La lectura prèvia del manifest que ja es va llegir el dia 10 de setembre, a Madrid, dins de la V Xarxa de Marxes per la Visibilitat de les persones amb diversitat funcional que convoca el Fòrum de Vida Independent, i un emotiu homenatge en memòria de Mariano Carbó, van donar pas a un magnífic espectacle esportiu que va fer vibrar als espectadors.

Més imatges, fes click ací